Segítség

Filmek és Sorozatok Letöltési Blogja







Hamarosan Indulunk:)





2011. április 21., csütörtök

Ki vagy doki? (Dr. Who) 4.évad



A megauploadon teljes a 4.ik évad (szinkronos)


Leírás:

A Ki vagy, doki? (Doctor Who) egy hosszú ideje műsoron levő, a BBC által készített brit televíziós sci-fi sorozat illetve egy 1996-os Dr. Who film. A sorozat egy rejtélyes időutazó, a Doktor kalandjairól szól. A TARDIS nevű időgépével tett utazásai során kísérőivel együtt bejárja az időt és a teret, különféle problémákat megoldva és kalandokba keveredve. A sorozatot sokszor helytelenül "Dr. Who"-nak rövidítik, holott a címszereplőnek a neve, és nem titulusa a Doctor.
A sorozat szerepel a Guinness Rekordok Könyvében is, mint a világ leghosszabb ideig műsoron levő science fiction sorozata, s amely egyúttal a brit popkultúrának is része. Az eredeti sorozat sok elismerést kapott képzeletdús történeteiért, kreatív, kis költségű speciális effektjeiért, és az (eredetileg a BBC Radiophonic Workshop által készített) elektronikus zene úttörő használatáért. Nagy Britanniában és máshol is kultusz-sorozat lett és a brit tévés szakma generációira volt hatással, akik közül sokan a sorozatot nézve nőttek fel. A kritikusok és a közönség az egyik legjobb brit műsornak tartotta és elnyerte a legjobb drámasorozatnak járó BAFTA-díjat.

A sorozat eredetileg 1963 és 1989 között volt műsoron, majd 1996-ban még egy televíziós filmet is készítettek belőle. A sorozatot 2005-ben sikeresen újraindították. A Doctor Who-nak több médián is készültek mellékágai, beleértve a 2006-2009-ben sugárzott Torchwood és a 2007-ben indított The Sarah Jane Adventures című televíziós sorozatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése