Segítség

Filmek és Sorozatok Letöltési Blogja







Hamarosan Indulunk:)





2011. október 3., hétfő

Agymenők 5.évad (2011)



Leonard (Johnny Galecki) és Sheldon (Jim Parsons) az elméleti fizika nagymesterei. Nyugodtan élik unalmas életüket, a való világ történéseirõl fogalmuk sincs. Amikor váratlanul beköltözik Penny (Kaley Cuoco), az új szomszéd, a két jó barát élete gyökeres fordulatot vesz. Feltárul elõttük a világ, annak minden "szépségével" és nehézségével

A rejtély 4.évad (2011)




A történet kulcsfigurája Olivia Dunham (Anna Torv), aki mellett az elmúlt éveit elmegyógyintézetben töltő tudós, Walter Bishop (John Noble), valamint annak fia, Peter Bishop (Joshua Jackson) vesz részt a rejtélyes ügyek felderítésében. Eközben a háttérben egy nagyobb, világméretű összeesküvés képe rajzolódik ki, egy olyan kísérletsorozat, melyről kormányügynökségek és magánvállalatok is tudnak, s a szálak a legmagasabb körökig vezetnek.

Gyilkos elmék 7.évad (2011)


A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna. Jason Gideon ügynök a viselkedésanalízis legelismertebb tekintélye, míg Aaron Hotchner speciális ügynök különleges módszereivel képes hasznot húzni és feltárni az emberek legféltettebb titkait is. Derek Morgan a megszállott, fanatikus bűnözőkre specializálódott, Dr. Spencer Reid, a meg nem értett zseni pedig, akinek a szociális IQ-ja legalább olyan alacsony, mint amilyen magas az értelmi intelligenciája, maga a két lábon járó lexikon. Elle Greenway a saját előéletéből kiindulva nemi erőszak bűntényekre szakosodott.

Született feleségek 8.évad



 (Feliratos) online

Videobam:
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16
Putlocker3:
22-23, 22-23




Uploadc :
13 , 14 , 16 , 17 , 18 , 19, 20, 21, 22-23
Uploadc:
  23
Vidxden:
  23
Filebox: 
   23 Uploadc
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11

Szinkronos

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörû házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszõtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.Minden nõ álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szeretõ (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tûnõ reggelen?Vegyük hát sorra a "Született feleségeket"!Itt van elõször is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendõk ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerûen fejbe lövi magát.Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán elsõ terhességekor feladta menedzseri állását, s ettõl kezdve fõállású anya lett belõle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbûvölõ hajdani modell, aki hozzáment a jóképû Carlos-hoz. Kitûnõ anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges fõztjeirõl, cukrásztudományáról, házi készítésû ruháiról, maga ültette kertjérõl, saját kezûleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelõ kétségbeesett édesanya megtestesítõje. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnõje miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelõ, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbûvölõ szex-istennõ.