Segítség

Filmek és Sorozatok Letöltési Blogja







Hamarosan Indulunk:)





2011. április 20., szerda

A királyság (Kings)





Leírás:

A sorozat a bibliai Dávid király történetét helyezi át mai környezetbe: egy Gilboa nevű királyságban játszódik, de az állam társadalmi, kulturális és technikai berendezkedése egyértelműen az Egyesült Államokra utal. Dávid, vagyis David Shepherd itt egy Goliath-Class típusú tankot semmisít meg parittya helyett egy jól elhelyezett aknával, amivel megmenti az akkori trónörökös életét, így egyből felkapja őt a média, és a király, Silas Benjamin (a bibliai Saul) is felfigyel rá.

A Bermuda-háromszög rejtélye (The Triangle)


Zixshare
01, 02, 03,


Streamcloud

01, 02, 03,


Az összes rész fent van (szinkronos)

Leírás:

A Bermuda-háromszög rejtélye nagyon régóta tartja izgalomban a világot. Számtalan hajó és repülőgép tűnt el nyom nélkül a Miami, Bermuda és Puerto Rico által határolt háromszögben. A napjainkban játszódó történet hősei egyszer és mindenkorra utána akarnak járni a legendának. Eric Benirall, a milliárdos üzletember egyre aggasztóbbnak találja, hogy sorra tűnnek el teherhajói a térségben, ezért egy olyan szakértőkből álló csoportot toboroz, akiket képesnek talál arra, hogy megoldják a rejtélyt. A csapat tagja hamar útra kelnek, amikor kiderül, hogy a kutatást korlátlan anyagi támogatás biztosítja. Amikor a térségben egy repülőgép is eltűnik, olyan furcsa, megmagyarázhatatlan események sorozata indul el, amelyek a csoport összes tagjára hatással vannak. Ráadásul az amerikai kormány is váratlanul igen nyugtalanító módon nyilvánítja ki érdeklődését a munkájuk iránt, és rá kell jönniük, hogy sokkal veszélyesebb ügybe keveredtek, mint azt valaha is hitték...




A Cukorbáró (Cane)


SockShare
01, 03, 04,


Modovideo
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13,

Zixshare
01 ,02, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13,

Az összes rész fent van (szinkronos)

Leírás:

A Duque család az évek során hatalmas cukorbirodalmat épített ki.
A család feje, Pancho Duque egykor Kubából emigrált és az egész életét a családi birtoknak és vállalkozásnak szentelte. Most azonban elérkezettnek látja az időt arra, hogy a birodalom irányítását végre átadja családja egyik tagjának.
Ezzel persze a féltékenység és a gyilkos rivalizálás megindul a családtagok között, ráadásul a konkurens cégek is megszimatolják a hatalomátvétel lehetőségét.

5 nap az élet



Putlocker

01, 02, 03, 04, 05

Zixhare
01, 02, 03, 04, 05


Videobam
01-02, 03,04, 05



Az összes rész fent van.(szinkronos)

Leírás:

Az 5 nap az élet alapkoncepcióját simán el lehet intézni pár mondatban, miszerint egy fizikatanár furcsa táskát talál, melyben iratok lapulnak. Az iratok pedig egy gyilkossági ügy aktái, a saját megölésének papírja. Adva van tehát hősünk, aki tudja, hogy meg fog halni 5 nap múlva és elindul a versenyfutás az idővel, hogy megakadályozza a történéseket, hogy rájöjjön, hogy ki akarja őt megölni – vagy éppen csőbe húzni ilyen kamu dolgokkal. Az ilyen típusú sorozatok kellően dinamikusak, az embert szinte a tv-hez láncolják, az időutazás pedig még egy pluszt ad neki. Az 5 nap az élet egy jól ismert arcokból álló színészgárdával is meg vagyon támogatva. Ezt a sorozatot azoknak ajánlom akik szereik a feszült hangulatokat és a gyors cselekményt. Aki kellően értékeli ezt a műfajt, az biztos hogy nem fog egykönnyen felállni a TV elől.